Met het schrijven van dit blogbericht wil ik jullie ten eerste allemaal een erg gezond en fijn 2022 wensen!

Ik hoop dat jullie toch een fijne feestperiode achter de rug hebben, in de mate van het mogelijk uiteraard.

We lijken nog steeds de greep van Covid-19 te voelen en dat zal ook dit jaar – naar mijn aanvoelen – weinig veranderen.

In het trimsalon draait alles nog op volle toeren en komen en gaan er dagelijks weer leuke, lieve klantjes langs. Maar gelukkig is er ook nog de winkel. Daar zijn voor dit jaar al enkele nieuwigheden verschenen.

Dat wij een uitgebreid assortiment Akyra-snacks liggen hadden, weten jullie al. Wij dragen de gezondheid van onze dieren, ook de onze persoonlijk, hoog in het vaandel. Vandaar, grijpen wij de kans, wanneer mogelijk om jullie producten aan te bieden die zo gezond mogelijk zijn. Dit houdt in dat wij producten kiezen om te verkopen die zo min mogelijk bewerkt zijn, waar geen kunstmatige smaak-, geur-, en kleurstoffen aan toegevoegd zijn. En als het nog even kan ook zonder granen of andere ingrediënten die een hond niet van nature tot zich zou nemen.

Ik sprak eerder al van Akyra, waarvan we een mooi assortiment op voorraad hebben. Denk hierbij aan de sticks, de strips, de vismuntjes, de eendennekken, kippenpoten, konijnenoren met vacht, die op hun beurt een soort natuurlijke ontworming zijn doordat de vacht nog aanwezig is,… kortom teveel om op te noemen.

Dan zijn er nog de botten van Cheezzz, uit de Himalaya, een snack die voor veel honden onweerstaanbaar blijkt! En nog gezond ook, want, nogmaals: geen bewaarmiddelen, geen kunstmatige geur-, kleur-, en smaakstoffen, en ga maar door.

Sinds begin deze week komen daar nog enkele nieuwe merken en producten bij!

Voor de mensen die hun hond graag KVV (Kant en Klaar Vers Vlees) geven, maar tijdens vakanties moeilijk een goede vervanging vinden, hebben wij nu de Nandi gevriesdroogde voeding. Even rehydrateren met warm water en klaar.

SmoothieDog kennen jullie ook al, nu hebben wij ook SmoothieCat ter beschikking, om ook onze kattenvriendjes in de watten te leggen. Geen 250ml zoals de Dog, maar 100ml voor de poezen. Omdat dit net iets makkelijker is.

Alle nieuwe producten worden in de loop van de week aan de store toegevoegd en dan kunnen jullie shoppen naar hartelust!

Houd dus zeker de website in de gaten voor alle nieuwigheden!

Geniet nog van jullie dag en tot gauw!

Evelien – Trimsalon Bark ’n Bubbles 🐾

Deze website gebruikt cookies. Door het verdere gebruik van deze website aanvaardt u het gebruik van deze cookies.  Meer info

X