Terwijl ik dit type, gluurt de mooie lentezon alweer van om het hoekje. Rechts van mij zie ik die 5 van mij (honden, n.v.d.r.) drummen om het eerste streepje zon in huis. Best wel komisch om te zien eigenlijk. Ik ken ze ondertussen uiteraard ook lang genoeg om te weten dat ze maar voor 1 (of op z’n best 2) dingen, hun warme plekje zullen verlaten.

Welke dat zijn hoor ik u denken? 😅

Wel, op de eerste plaats de roep van moeder natuur, hun blaas! En dat liefst op minder dan 3 minuten zodat ze daarna uitgebreid weer kunnen verder werken aan het behouden/terugkrijgen van hun tarwegele kleurtje. En ten tweede, en daarom zeker niet minder: hun eetlust, of zal ik zeggen “SNOEPlust”. Geef nu toe, welke hond komt niet uit zijn mand (of hier uit de zon) voor een lekkere snoep of snack.

Nu wringt daar voor mij een beetje het schoentje. De meeste snacks die je in de winkel vindt, zijn niet bepaald de gezondste. Zeker niet als je eens de tijd neemt om zo’n etiket goed door te lezen. 😨 Iedereen kent ze wel hoor, en ik ben er ook schuldig aan, ze worden hier AF en toe ook gegeven. En ruim genomen worden ze door menig hond graag gegeten. Mààr ik ben er heilig van overtuigd dat er betere opties zijn!

Wat heeft al die uitleg nu met zo’n blogpost te maken, hoor ik u denken? Weinig 😅! Nee, grapje, uiteraard.

Maar omdat ik dus met moeite snacks vind/vond, ben ik sinds kort zelf verdeelpunt van een assortiment GEZONDE snacks voor zowel hond als kat. Met gezond bedoel ik dus: natuurlijk, vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen én geproduceerd in Europa. En als het even kan, nog een optie voor honden en katten met allergieën in de vorm van hypo-allergene snacks en beloningen.

Er zijn verscheidene merken waarbij ik een uitermate goed gevoel heb en die heb ik dan ook zonder twijfelen in mijn assortiment opgenomen! Uiteraard heb ik hier eerst een uitgebreide testronde aan vooraf laten gaan, met als testers 5 van de allerbeste juryleden 😍

Agnes toont haar beste jurykwaliteiten ☺️

Deze merken bevatten alles van kauwsnacks, over trainingshapjes tot supplementen voor uw dier. Zelfs volledige, complete voeding zit in het assortiment! Zeker voor mensen die vaak KVV of BARF aan hun dier voeren en wegens omstandigheden dit even niet kunnen geven (bv. op reis), is de blik- of gestoomde voeding echt een aanrader! Maar ook voor de mensen die dagelijks gewoon, droge voeding aan hun lieveling geven en gewoon een lekkere attentie of extraatje zoeken.

Ook komen er samples binnen die binnenkort ook de deur uit gaan! 🤤

Om al dit lekkers net iets uitdagender en leuker te maken om te eten, verdelen we sinds kort ook de Lickimat®.

Een van onze gevulde Lickimats®

Ze zijn uiteraard niet alleen geschikt voor KVV, maar ook voor blikvoeding of gestoomde voeding. (Voor brokjes zijn ze minder interessant, is onze ervaring.)

Moest je nu door deze blogpost erg veel zin gekregen hebben om ons assortiment te ontdekken, laat gerust iets weten!

Of beter nog, spring eens binnen! En breng gerust uw geliefde viervoeter mee!

Tot gauw!

Evelien 🐾

PS: Onze meisjes zijn alvast laaiend enthousiast over de productjes! 🤩

Deze website gebruikt cookies. Door het verdere gebruik van deze website aanvaardt u het gebruik van deze cookies.  Meer info

X