Zaakvoerder

Evelien Vercauteren

Evelien Vercauteren is de zaakvoerder van Bark ’n Bubbles. Als gecertificeerd hondentrimmer is Evelien van alle markten thuis wat betreft de persoonlijke verzorging en behandeling van uw huisdier en kunt u bij haar terecht voor

  • puppygewenning
  • knippen, scheren, plukken, …
  • wassen, kammen, brushen, …
  • nagels knippen, oren uitkuisen, …
  • Plum Crazy, Blueberry Facial
  • Nagayu-SPA behandeling

Evelien behandelt je favoriete huisdier met liefde en respect en zorgt met haar jarenlange ervaring voor een kwalitatieve behandeling.

Biografie:

Mijn passie voor beestjes in het algemeen is al op heel jonge leeftijd begonnen. Eerst een eigen hondje, dat veel te vroeg gestorven is. Buren met katten en paarden, dan in 2008 weer een eigen hond. Scala de Hongaarse Vizsla Korthaar.

Door met mijn honden vaak op show te gaan, is mijn interesse in andere rassen dan de Vizsla, uiteraard ook aangewakkerd.

In 2017-2018 heb ik de opleiding “voltijds hondentrimmer-pensionhouder” gevolgd in Syntra Asse, en in 2018 mijn diploma behaald. Ik kreeg les van Aicha Vermeulen. Bij haar heb ik verschillende workshops mee gevolgd en meegedaan en uiteraard erg veel bijgeleerd! Ook heb ik toen mijn eerste trimwedstrijd ervaring kunnen opdoen met Mojo de Dwergschnauzer.

Ik behaalde een eervolle 4de plaats, en toegegeven, dit was een van de mooiste momenten van mijn leven.

Ik hoop in de nabije toekomst nog regelmatig mee te kunnen doen met een trimwedstrijd.

Puppygewenning

100%

Trimmen

100%

Knippen, plukken

100%

Wassen en brushen

100%

Contact

Deze website gebruikt cookies. Door het verdere gebruik van deze website aanvaardt u het gebruik van deze cookies.  Meer info

X